Како да креираш Единствена Вредносна Порака (Unique Value Proposition) за твојот Вебсајт?

Каде сум? Што е ова? Ова е стартната позиција на секој нов посетител кога ќе дојде на твојот Вебсајт.

Треба да ја презентираш твојата Единствена Вредносна Порака, како прво нешто што ќе го види посетителот, на твојата Домашна Страна. Мора да се прочита и разбере во рок од 5 секунди. Прочитај како да ја креираш?

Сподели ја статијата: