Откриј како со помош на Аналитика можеш да ја зголемиш Конверзијата на твојот Вебсајт

Како да ја зголемиш Конверзијата?

Кога некој случаен посетител ќе го посети твојот Вебсајт и се регистрира на твојата Е-мејл листа си направил една конверзија од посетител во член на е-мејл листа.

Сподели ја статијата:

Како да го измериш успехот на твојот Вебсајт?

За да можеш да правиш бизнис одлуки за сите активности Онлајн, треба да имаш алатки за прибирање на податоци од посетителите како Google Analytics и секако треба да имаш способност за анализа и интерпретирање на тие податоци.

Сподели ја статијата: