Зошто содржината има предност пред дизајнот

Во креирањето на еден Вебсајт најбитна е содржината. Дизајнот доаѓа на второ место. Во моментов, едни од најуспешните Вебсајтови кои се посетувани од милиони луѓе се Блогови.

Сподели ја статијата: