Главна наша цел е да го подобриме твојот бизнис.

Затоа ние го поделивме изработка на Онлајн Маркетинг Платформа на 4 чекори:

  • Анализа на твоите бизнис цели.
  • Дефинирање на целите на твојот Вебсајт.
  • Изработка и интеграција на алатки за анализа
  • Анализа на податоците и мерење на успехот на твојот Вебсајт

 

websitegoals

Дали си спремен за твоето Онлајн доживување? → Заедно да започнеме

Сподели ја статијата:

Leave a comment