Имаш посетители кои само разгледуваат? Прочитај што со нив…

Ако ги ангажираш посетителите и откога ќе го напуштат твојот Вебсајт, со тоа што ќе им понудиш корисна содржина, ги зголемуваш шансите да се вратат кај тебе кога ќе бидат подготвени да купат. На овој начин, наместо да изгубиш потенцијален корисник, ќе останеш поврзан со него, ќе те запамти и ќе може да изградите квалитетен однос базиран на вредности.

Сподели ја статијата:

Најдобар начин да ги претвориш посетителите во муштерии и промотори на твојот бизнис

Со Дојдовниот Маркетинг (Inbound marketing) најефикасно претвори ги твоите посетители во промотори на Твојот Бизнис.

Сподели ја статијата: