Како да истражуваш клучни зборови на Гугл

За да го подобриш рангот на Гугл мора да истражуваш клучни зборови.

SEO значи подобрување на твојот Вебсајт за Пребарувачите како што е Гугл.

Гугл нуди бесплатна алатка каде што можеш да истражуваш на кои клучни зборови да излегува твојата PPC платена реклама.

Сподели ја статијата:

Рекламирање со помош на Google AdWords

Покрај Фејсбук рекламирањето кое во моментов е нај застапено овде кај нас, можеш да пробаш и со Google AdWords. Тоа е алатка за Онлајн рекламирање на Гугл.

Сподели ја статијата: