Каков е дизајнот на твојот Вебсајт

Во статијата за  поставување цели споменав дека секој Вебсајт потребно е да има бизнис цел. Во таа насока сега ќе дефинирам што е  дизајн на еден Вебсајт. Дизајнот не е само визуелен изглед За дизајнот е широко прифатено мислењето дека е наменет исклучиво за визуелниот изглед на еден Вебсајт. Ова секако е погрешно и еден […]

Сподели ја статијата: