3 чекори во Циклусот на купување: Направи го твојот Онлајн Маркетинг поефикасен

Циклусот на купување може да се разликува од бизнис на бизнис, во зависност од тоа што продава бизнисот. Со континуирано негово проучување и подобрување може да помогне Вебсајтовите да бидат повеќе кориснички насочени и повеќе атрактивни.

Сподели ја статијата: