Имаш 3 секунди да погодиш која е целта на овој наслов!

Можеш да потрошиш многу време на одличен наслов, или пак да ги посочиш бенефитите на твоите производи или пак да напишеш добар Повик за Акција, но сето тоа треба да го наведе посетителот да ја прочита…

Сподели ја статијата:

Кој е есенцијалниот елемент на ефективниот Онлајн Маркетинг?

Најчестата грешка која ја прават Бизнисмените или пак бизнисите кај нас е тоа што не внимаваат многу на текстот кој се пишува на Вебстраните и најчесто сами го пишуваат, а секако дека не се запознаени со тајните на Copywriting-от.

Сподели ја статијата: