8 причини за стартување со Бизнис Блог

Една од најмоќните маркетинг алатки е Блогирањето.   Ако ги разгледаме бенефитите од Блогирањето ќе видиме дека е финансиски исплатлив, не се потребни многу средства за започнување и негово одржување. Постојат многу Хостинг компании кои нудат со еден клик да инсталираш WordPress платформа за Блогирање. Еден начин за започнување со Маркетинг преку Содржина е да […]

Сподели ја статијата: