2 алатки за да го подобриш твојот маркетинг преку Фејсбук

Многу маркетери знаат дека вистинската борба на Фејсбук е во листата на новости “news feed”, а не Фејсбук страната. Многу малку корисници одат директно на Фејсбук страната на некоја компанија, наместо тоа тие вршат интеракција со новостите кои ги следат на својот профил. Има апликации кои овозможуваат корисникот да не го напушти својот профил и следејќи ги новостите да може покрај like, share, comment, да се додаде уште некоја ставка. Една од таквите апликации е…

Сподели ја статијата: