Како корисниците да го пронајдат твојот Бизнис Онлајн?

Благодарение на Социјалните Мрежи, твоите корисници можат да те пронајдат покрај Гугл и на Фејсбук или пак на Твитер исто како да пребаруваат на Гугл. Еве кои Социјални Мрежи треба да ги земеш во предвид. Односно кои се брзо растечки мрежи со огромен број на корисници.

Сподели ја статијата:

Зошто секој бизнис треба да потроши барем 1$ дневно на Фејсбук рекламирање

Бројот на корисници на Фејсбук постојано расте, најупотребувана социјална мрежа е, што значи и дека релевантноста на податоците од ден на ден се сѐ поголеми…

Сподели ја статијата: