8 типа на Фејсбук Цели кои можеш да ги одбереш за следната твоја Кампања

На Фејсбук можеш да се рекламираш на точно оние луѓе со кои сакаш да се поврзеш. При рекламирањето дефинираш буџет и забавата може да почне. За да биде поинтересно Фејсбук има креирано пријатна околина да следиш како се трошат твоите пари :).

Шала на страна, преку менаџерот за реклами можеш да следиш како ти иде со рекламирањето, така што ако ги исполнуваш зададените цели можеш да продолжиш со инвестирањето во рекламирањето кое може да ти донесе голем успех.

Сподели ја статијата: