3 клучни Е-мејл Маркетинг Мерни величини кои треба да ги мериш

Една од најпривлечните аспекти на е-мејл маректингот е можноста за мерење на успехот. Со постојано мерење и анализа на резултатите од твоите Е-мејл кампањи и постојано подобрување на кампањите можеш да постигнеш одлични резултати. Кога станува збор за е-мејл маркетинг постојат клучни бројки и проценти кои би требало да ги пратиш и анализираш. Овие бројки […]

Сподели ја статијата: