Зошто содржината има предност пред дизајнот

Во креирањето на еден Вебсајт најбитна е содржината. Дизајнот доаѓа на второ место. Во моментов, едни од најуспешните Вебсајтови кои се посетувани од милиони луѓе се Блогови.

Сподели ја статијата:

Брзо привлечи повеќе Онлајн публика, фокусирај се на еден медиум!

Со „Маркетинг Преку Содржина“ можеш да го зголемиш бројот на Потенцијални Корисници и со тоа да ја зголемиш и твојата продажба. Бидејќи сите се преориентираа кон Маркетинг преку Содржина, во моментов е вистинска трка помеѓу брендовите за оригинална содржина и каналите за дистрибуција цело време расте. Постојат повеќе од 17 различни тактики како што се …

Сподели ја статијата: