Откриј зошто твојот Бизнис Вебсајт не функционира и има застарен дизајн

Твојот Вебсајт е првиот впечаток кој го добиваат потенцијалните Онлајн корисници за твојот Бизнис. Професионален, добро организиран Вебсајт може да ги претвори посетителите во твои клиенти, а нефункционален вебсајт со застарен дизајн да го намали бројот на потенцијални клиенти.

Еве неколку прашања кои може да си ги поставиш, за да откриеш дали му треба редизајн на твојот Вебсајт…

Сподели ја статијата: