Како да ја привлечеш публиката која ја посакуваш Онлајн

Да почнеме со веќе елаборираната Маркетинг пракса на визуелизација на еден идеален клиент за твојот Бизнис.

За да го подобриш сопствениот Маркетинг, ова е еден важен чекор кој би требало да го направиш, во случај да не си го направил до сега.

Откако ќе дознаеш на кого му служиш, потребно е да и се обраќаш на таа една личност и само на таа личност.

Сподели ја статијата:

4 Маркетинг Акции кои треба веднаш да ги примениш за твојот Вебсајт

Не е потребно било каков сообраќај да доаѓа до твојот Вебсајт, туку вистинскиот сообраќај (сообраќај или посетители). Потребни ти се луѓето кои најверојатно ќе станат твои потенцијални клиенти, а на крај и среќни корисници.

Сподели ја статијата: