Имаш посетители кои само разгледуваат? Прочитај што со нив…

Ако ги ангажираш посетителите и откога ќе го напуштат твојот Вебсајт, со тоа што ќе им понудиш корисна содржина, ги зголемуваш шансите да се вратат кај тебе кога ќе бидат подготвени да купат. На овој начин, наместо да изгубиш потенцијален корисник, ќе останеш поврзан со него, ќе те запамти и ќе може да изградите квалитетен однос базиран на вредности.

Сподели ја статијата:

Зголеми го бројот на препораки со Маркетинг преку Социјални Мрежи

Маркетинг преку Социјални Мрежи најчесто се концентрира во напорите да се креира содржина која привлекува читатели кои понатака ја споделуваат истата преку социјалните мрежи.

Сподели ја статијата: