Како да го измериш успехот на твојот Вебсајт?

За да можеш да правиш бизнис одлуки за сите активности Онлајн, треба да имаш алатки за прибирање на податоци од посетителите како Google Analytics и секако треба да имаш способност за анализа и интерпретирање на тие податоци.

Сподели ја статијата: