Имаш посетители кои само разгледуваат? Прочитај што со нив…

Ако ги ангажираш посетителите и откога ќе го напуштат твојот Вебсајт, со тоа што ќе им понудиш корисна содржина, ги зголемуваш шансите да се вратат кај тебе кога ќе бидат подготвени да купат. На овој начин, наместо да изгубиш потенцијален корисник, ќе останеш поврзан со него, ќе те запамти и ќе може да изградите квалитетен однос базиран на вредности.

Сподели ја статијата:

10 чекори до Ефективна Е-мејл Маркетинг Кампања

Емејл пораките што ги испраќаш треба да ги ангажираат или инспирираат твоите постоечки или потенцијални корисници. Но, ако не следиш неколку едноставни чекори, тие може да имаат спротивен ефект од твојата цел.

Да креираш ефективна е-мејл маркетинг кампања не секогаш е лесна задача. Сепак, има неколку работи кои треба да ги земеш во предвид кои може да ти олеснат да ја направиш твојата кампања успешна.

Сподели ја статијата:

Која алатка да ја користиш за следната твоја Е-мејл кампања

Една од најмоќните Онлајн маркетинг алатки која станува се поефикасна и по софистицирана е Е-мејл маркетинг алатката. Бизнисите во светот се повеќе ја користат, а бенефитите се огромни.

Сподели ја статијата:

Изгради листа на лојални корисници со помош на Е-мејл Маркетинг

Е-мејл маркетинг е многу моќна алатка која секој Бизнис треба да ја имплементира. Ова е една од најевтините алатки која честопати, за помали листи, може да е ѝ бесплатна. Своја сопствена мрежа Листата која ќе ја изградиш, односно, базата на клиенти и корисници е во твоја сопственост, за разлика од Фејсбук или било која друга социјална мрежа. …

Сподели ја статијата: