Празна Електронска Продавница

За да ги објаснам најдобро 2-те целини кои според мене треба да ги содржи една Електронска Продавница ќе направам споредба со Офлајн Продавница. Во секоја офлајн продавница има рафтови со производи, тоа е првата целина, додека 2-та целина е Продавачот. Ако направиме пресликување во дигиталниот свет, би требало да ги имаме 2-те целини и во …

Сподели ја статијата: