Доволно е само да имаш Фејсбук страница за твојот бизнис?

Вовед Сигурно си бил во ситуација каде што те советуваат дека не ти треба Вебсајт за твојот бизнис, доволно е да имаш Фејсбук страница. Или пак некое навидум бесплатно решение каде ќе направиш Веб страна за само 10 мин. Но, ако единственото место каде што можеш да ги контактираш корисниците е Фејсбук страната, во основа …

Сподели ја статијата:

Поставување цели за твоето Онлајн Бизнис Присуство

Твојот Вебсајт е клучна компонента на твојот бизнис и би требало да го подобри твојот бизнис. Затоа најнапред треба да ги дефинираш твоите бизнис цели, а врз основа на твоите бизнис цели ќе дефинираш што сакаш да постигнеш со твојот вебсајт и твојата маркетинг кампања.

Значи вебсајтот треба да продуцира мерливи подобрени резултати на твојот бизнис. Во спротивно е само напорна работа и трошење на буџетот за маркетинг.

Сподели ја статијата: