Еден брз начин како да ги запознаеш луѓето со тоа што го работиш

Ако си и ти еден од оние кои имаат сопствен бизнис, сигурно сакаш да ја прошиш својата идеја на што поголем број на луѓе. Но, сигурно и ти како и многу други бизнис луѓе си увидел дека ширењето на твојата идеја оди тешко. Како изгледа тоа најчесто?

Сподели ја статијата:

Како да креираш Единствена Вредносна Порака (Unique Value Proposition) за твојот Вебсајт?

Каде сум? Што е ова? Ова е стартната позиција на секој нов посетител кога ќе дојде на твојот Вебсајт.

Треба да ја презентираш твојата Единствена Вредносна Порака, како прво нешто што ќе го види посетителот, на твојата Домашна Страна. Мора да се прочита и разбере во рок од 5 секунди. Прочитај како да ја креираш?

Сподели ја статијата:

Сакаш да изградиш свесност за твојот Бренд Онлајн? Еве што треба да направиш најпрвин…

За да изградиш свесност за твојот Бренд Онлајн, потребен ти е Вебсајт кој ќе биде централно место за сите твои Онлајн Активности понатака како…

Сподели ја статијата:

Да вработиш човек или да ангажираш Дигитална Маркетинг Агенција за твојот Онлајн маркетинг

Да одлучиш дали да вработиш човек или да ангажираш агенција не е лесно. Ако се размислуваш, да видиме дали можеме да ти помогнеме…

Сподели ја статијата:

Едноставен пример за да разбереш што е Маркетинг преку Содржина

Содржина имаше и претходно. Брендовите ја сакаат содржината, дали да е текст, статија, фотографија, видео итн. Зошто? Затоа што така ја шират својата порака, ги презентираат производите, а највеќе од сè, затоа што така пренесуваат за што се залагаат.

Сподели ја статијата:

Дали треба да го рекламираш твојот Бизнис?

А дали има начин на интернет да сум присутен, а да не платам за реклама и воедно да сум присутен до мојата публика?

Бизнисмените повеќе ги фасцинира ова прашање. Со органското пребраување ова е возможно, но никогаш не е доволно.

Поентата не е да си поминеш без пари. Поентата е да ги изрекламираш своите производи и сервиси и да ги претставиш до оние кои ги имаш дефинирано како твоја целна публика.

Сподели ја статијата: