Сакаш да изградиш свесност за твојот Бренд Онлајн? Еве што треба да направиш најпрвин…

За да изградиш свесност за твојот Бренд Онлајн, потребен ти е Вебсајт кој ќе биде централно место за сите твои Онлајн Активности понатака како…

Сподели ја статијата:

Имаш посетители кои само разгледуваат? Прочитај што со нив…

Ако ги ангажираш посетителите и откога ќе го напуштат твојот Вебсајт, со тоа што ќе им понудиш корисна содржина, ги зголемуваш шансите да се вратат кај тебе кога ќе бидат подготвени да купат. На овој начин, наместо да изгубиш потенцијален корисник, ќе останеш поврзан со него, ќе те запамти и ќе може да изградите квалитетен однос базиран на вредности.

Сподели ја статијата:

10 чекори до Ефективна Е-мејл Маркетинг Кампања

Емејл пораките што ги испраќаш треба да ги ангажираат или инспирираат твоите постоечки или потенцијални корисници. Но, ако не следиш неколку едноставни чекори, тие може да имаат спротивен ефект од твојата цел.

Да креираш ефективна е-мејл маркетинг кампања не секогаш е лесна задача. Сепак, има неколку работи кои треба да ги земеш во предвид кои може да ти олеснат да ја направиш твојата кампања успешна.

Сподели ја статијата:

3 клучни Е-мејл Маркетинг Мерни величини кои треба да ги мериш

Една од најпривлечните аспекти на е-мејл маректингот е можноста за мерење на успехот. Со постојано мерење и анализа на резултатите од твоите Е-мејл кампањи и постојано подобрување на кампањите можеш да постигнеш одлични резултати. Кога станува збор за е-мејл маркетинг постојат клучни бројки и проценти кои би требало да ги пратиш и анализираш. Овие бројки …

Сподели ја статијата:

Кој е есенцијалниот елемент на ефективниот Онлајн Маркетинг?

Најчестата грешка која ја прават Бизнисмените или пак бизнисите кај нас е тоа што не внимаваат многу на текстот кој се пишува на Вебстраните и најчесто сами го пишуваат, а секако дека не се запознаени со тајните на Copywriting-от.

Сподели ја статијата: