Еден брз начин како да ги запознаеш луѓето со тоа што го работиш

Ако си и ти еден од оние кои имаат сопствен бизнис, сигурно сакаш да ја прошиш својата идеја на што поголем број на луѓе. Но, сигурно и ти како и многу други бизнис луѓе си увидел дека ширењето на твојата идеја оди тешко. Како изгледа тоа најчесто?

Сподели ја статијата:

Како да истражуваш клучни зборови на Гугл

За да го подобриш рангот на Гугл мора да истражуваш клучни зборови.

SEO значи подобрување на твојот Вебсајт за Пребарувачите како што е Гугл.

Гугл нуди бесплатна алатка каде што можеш да истражуваш на кои клучни зборови да излегува твојата PPC платена реклама.

Сподели ја статијата:

Како да креираш Единствена Вредносна Порака (Unique Value Proposition) за твојот Вебсајт?

Каде сум? Што е ова? Ова е стартната позиција на секој нов посетител кога ќе дојде на твојот Вебсајт.

Треба да ја презентираш твојата Единствена Вредносна Порака, како прво нешто што ќе го види посетителот, на твојата Домашна Страна. Мора да се прочита и разбере во рок од 5 секунди. Прочитај како да ја креираш?

Сподели ја статијата:

SEO Македонија: Како не пронајде последниот клиент

SEO Македонија или seo mk е начин за да пребараш некој англиски израз на Гугл, а да излезат резултати од Македонија. Прочитај како не пронајде еден наш клиент.

Сподели ја статијата:

3 прашања што ќе си ги поставиш за Маркетинг преку Содржина: без да го знаеш одговорот

Маркетинг со Содржина е онлајн маркетинг техника со која ги привлекуваш и ангажираш посетителите преку креирање на Содржина.

Во многу дефиниции за Маркетинг преку Содржина се разгледува и прашањето „Каква содржина да се креира?“, со одговор: Треба да креираш содржина која внесува некоја вредност кај корисниците.

Но, според мене најважно…

Сподели ја статијата:

Како повеќе луѓе да дознаат за твојот Бизнис и како Оптимизација за Пребарувачите ќе ти помогне во тоа

Како твојот Бизнис е претставен пред Гугл?

Дали кога ќе пребараш нешто на Гугл излегува твој линк до твоја Веб страница?

Твојот бизнис ќе го дознаат поголем број на луѓе ако при пребарување излегуваат твои резултати. Најдобро е во резултатите од пребарувањето на луѓето да бидат линкови од твои страници, на твојот Вебсајт.

Сподели ја статијата: